Contact, informatie, afspraak maken | BOOST Relatietherapie

Contact Shirley Ronnes | BOOST Relatietherapie Woerden

Als je een afspraak wilt maken of een vraag hebt, neem gerust contact op met BOOST Relatietherapie in Woerden. Je kunt een mailtje sturen naar shirley@boostrelatietherapie.nl, bellen naar 06-3344 1904 of het onderstaand contactformulier invullen. Momenteel heb ik een wachtlijst van  1 à 2 maanden.

Je kunt je ook via de onderstaande knop inschrijven voor de wachtlijst. Ik neem dan later contact met je op om een afspraak in te plannen.

 

Contactformulier

via Contact

11 + 15 =

Ben je al cliënt? Dan kun je zelf via de onderstaande rode knop in mijn digitale agenda kijken en een afspraak inplannen of wijzigen. Nadat ik je verzoek goedkeur, ontvang je een bevestigingsmail.

Corona maatregelen

Je bent welkom in mijn praktijkruimte. Ik houd me aan de vastgestelde Corona maatregelen als die gelden. Ik ventileer mijn praktijkruimte tussen de gesprekken met cliënten door. Als één van jullie corona heeft kan het face-to-face gesprek niet doorgaan, dan kunnen we videobellen.

Tarieven relatietherapie

Kennismakingsgesprek

 • 90 minuten / € 90,00
 • Je ontvangt voorafgaand aan het gesprek per mail o.a. een behandelovereenkomst.
 • Doelen: kennismaken, klik, vertrouwen, probleemanalyse, verwachtingen managen, plan van aanpak.

Relatie gesprek

 • 90 minuten / € 150,00

Individueel gesprek

 • 60 minuten / € 90,00
 • Deze counselling gesprekken worden door sommige zorgverzekeraars deels vergoed als je de juiste aanvullende verzekering hebt.

Shirley Ronnes van BOOST! Relatietherapie Woerden Woerden is register counsellor/lid van de ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling). Check via deze link of jouw verzekeraar een deel vergoedt: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling

Training ‘Houd me vast’

 • Inschrijven per koppel.
 • Telefonische intake met koppel à 30 minuten.
 • Prijs per persoon € 350,-.
 • Inclusief werkboek, 3 maanden toegang tot videomateriaal, koffie en thee.
 • Koop zelf het boek Houd me vast van Sue Johnson.

Locatie Praktijkruimte Woerden van BOOST! Relatietherapie Woerden

De praktijkruimte van BOOST! Relatietherapie Woerden bevindt zich in het pand ‘The Solutions’, Ampèreweg 3A in Woerden. Je kunt parkeren op de parkeerplaats van het pand of op straat. De praktijkruimte is op de eerste verdieping en is alleen te bereiken via een trap. Bij binnenkomst kun je meteen plaatsnemen in de wachtruimte. Ik kom jullie daar ophalen.

Privacy

BOOST hecht veel waarde aan jouw privacy, de wetgeving en haar eigen professionaliteit. Hierover wil ik graag transparant zijn naar mijn cliënten. Hieronder vind je het Privacyreglement van BOOST! Relatietherapie Woerden.

Privacyreglement BOOST! Relatietherapie Woerden

Klachten

BOOST! Relatietherapie Woerden werkt volgens de gedragscode psychologen van het NIP en volgens de richtlijnen voor counsellors van de Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC). Mocht je feedback, een suggestie of een klacht hebben, dan hoor ik dat graag persoonlijk van je tijdens een gesprek. Ik sta open voor feedback en wil graag open communiceren met mijn cliënten. Mocht je dan nog niet tevreden zijn, dan kun je met je klacht terecht bij de ABvC. Als het hierna een geschil blijft, neemt de ABvC contact op met de erkende geschillencommissie van de SCAG waar BOOST! Relatietherapie Woerden bij aangesloten is op grond van de wet Wkkgz.

Algemene Voorwaarden

BOOST! Relatietherapie Woerden maakt gebruik van de Algemene Voorwaarden die de ABvC voorschrijft. Deze kun je hier nalezen:

Algemene Voorwaarden voor dienstverlening aan particulieren ABvC BOOST

Meldcode

Ook houd ik me aan de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Dit betekent dat, mocht daar sprake van zijn, ik een plicht heb dit aan Veilig Thuis te melden.

In het geval van een incident zal ik, zoals de wet Wkkgz dat aangeeft, een incident veilig melden (VIM) door deze te registreren en bespreekbaar te maken met collega’s.

Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 62467921

BTW identificatienummer: NL002053984B89