Contact & afspraak maken | BOOST Relatietherapie

Contact Shirley Ronnes | BOOST Relatietherapie Woerden

Als je een afspraak wilt maken of een vraag hebt, neem gerust contact op met BOOST Relatietherapie in Woerden. Je kunt een mailtje sturen naar shirley@boostrelatietherapie.nl, bellen naar 06-3344 1904 of het onderstaand contactformulier invullen. Momenteel heb ik een wachtlijst van ongeveer 2 maanden. 

Je kunt je ook via de bovenstaande knop inschrijven voor de wachtlijst. Ik neem dan later contact met je op om een intake afspraak in te plannen.

 

Contactformulier

   

  Mogelijkheden afspraken voor relatietherapie

  Shirley werkt op maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdagochtend en vrijdagochtend.

  Ad werkt op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag.

  Moniek werkt op vrijdagochtend.

   

  Ben je al cliënt? Dan kun je zelf via de bovenstaande rode knop in de digitale agenda kijken en een afspraak met je behandelaar inplannen of wijzigen. Nadat je verzoek is goedkeurd, ontvang je een bevestigingsmail.

  Tarieven relatietherapie

  Kennismakingsgesprek

  • 90 minuten / € 115,00 (btw-vrijgesteld) per 2024
  • Je ontvangt voorafgaand aan het gesprek per mail o.a. een behandelovereenkomst.
  • Doelen: kennismaken, klik, vertrouwen, probleemanalyse, verwachtingen managen, plan van aanpak.

  Relatie gesprek

  • 90 minuten / € 155,00 (btw-vrijgesteld) per 2024
  • Deze relatiegesprekken worden doorgaans niet vergoed door aanvullende zorgverzekeringen.

  Individueel gesprek

  • 60 minuten / € 95,00 (btw vrijgesteld) per 2024
  • Deze counselling gesprekken worden door sommige zorgverzekeraars deels vergoed als je de juiste aanvullende verzekering hebt.

  Shirley Ronnes van BOOST! Relatietherapie Woerden is registercounsellor ABVC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling). Check via deze link of jouw verzekeraar een deel vergoedt: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling De gesprekken bij Ad en Moniek worden niet vergoed. 

  Training ‘Houd me vast’

  • Inschrijven per koppel.
  • Telefonische intake met koppel à 30 minuten.
  • Prijs per persoon € 420,- incl btw.
  • Inclusief werkboek, 3 maanden toegang tot videomateriaal, koffie en thee.
  • Koop zelf het boek Houd me vast van Sue Johnson.

  Locatie Praktijkruimte Woerden van BOOST! Relatietherapie Woerden

  De praktijkruimte van BOOST! Relatietherapie Woerden bevindt zich op Pompmolenlaan 13. Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats BOOST of op straat. Mijn parkeerplaats is links naast het pand helemaal achteraan. De praktijkruimte is rolstoelvriendelijk te bereiken (geen invalidetoilet). Met het OV is BOOST ook te bereiken per bus vanaf het station in Woerden. De bushalte is op 3 minuten loopafstand. Jullie kunnen binnen plaatsnemen in de wachtruimte bij de receptie. Ik kom jullie daar ophalen.

  Privacy

  BOOST hecht veel waarde aan jouw privacy, de wetgeving en haar eigen professionaliteit. Hierover wil ik graag transparant zijn naar mijn cliënten. Hieronder vind je het Privacyreglement van BOOST! Relatietherapie Woerden.

  Privacyreglement BOOST Relatietherapie Woerden 2023

  Klachten

  BOOST! Relatietherapie Woerden werkt volgens de gedragscode psychologen van het NIP en volgens de richtlijnen voor counsellors van de Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC). Mocht je feedback, een suggestie of een klacht hebben, dan hoor ik dat graag persoonlijk van je tijdens een gesprek. Ik sta open voor feedback en wil graag open communiceren met mijn cliënten. Mocht je dan nog niet tevreden zijn, dan kun je met je klacht terecht bij de ABvC. Als het hierna een geschil blijft, neemt de ABvC contact op met de erkende geschillencommissie van de SCAG waar BOOST! Relatietherapie Woerden bij aangesloten is op grond van de wet Wkkgz.

  Algemene Voorwaarden

  BOOST! Relatietherapie Woerden maakt gebruik van de Algemene Voorwaarden die de ABvC voorschrijft. Deze kun je hier nalezen:

  ABvC Algemene Voorwaarden 2021

  Meldcode

  Ook houd ik me aan de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Dit betekent dat, mocht daar sprake van zijn, ik een plicht heb dit aan Veilig Thuis te melden.

  In het geval van een incident zal ik, zoals de wet Wkkgz dat aangeeft, een incident veilig melden (VIM) door deze te registreren en bespreekbaar te maken met collega’s.

  Bedrijfsgegevens

  KvK nummer: 62467921

  BTW identificatienummer: NL002053984B89