Shirley Ronnes | BOOST! Relatietherapie Woerden

Shirley Ronnes: Scherp, direct en positief

Mijn naam is Shirley Ronnes. Relaties en psychologie zijn mijn passie.

Ik heb mijn praktijk BOOST! Relatietherapie in Woerden opgericht om stellen en individuen op een praktische, scherpe en positieve manier te helpen met hun relatieproblemen.

Ik ben ervan overtuigd dat werken aan relatieproblematiek, koppels veel energie kan geven. Het opdoen van inzichten, het uitspreken van gedachten, gevoelens en praktisch actie ondernemen is een super leerzaam proces. Vaak ook moeilijk en pijnlijk. Maar als een koppel daarna weer een stap in de gewenste richting zet, merk ik dat het hen een boost geeft: ze zijn weer blij met elkaar en voelen zich weer verbonden.

EFT relatietherapeut

Ik werk vooral met EFT (emotionally focused couples therapy) als methodiek en visie in mijn relatie therapie. Dit vind ik een hele effectieve manier van werken. Ik benader problemen scherp, want ik wil tot de kern komen. Ik werk veel in het hier-en-nu. Dat betekent dat de manier waarop jullie in mijn bijzijn op elkaar reageren, input is om mee te werken. Op die manier kan ik jullie meteen begeleiden om meer contact met elkaar te maken. Daarnaast help ik jullie om te denken en te spreken over behoeftes, intenties en mogelijkheden.

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP),  bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC) en bij Stichting EFT Nederland (www.eft.nl)

Mijn achtergrond

In mijn bedrijf voeg ik mijn kennis, ervaring en opleiding samen om cliënten een stap verder te helpen.

Als psycholoog ben ik scherp in mijn observaties en wil ik tot de kern van de vraag komen.

Als interventiekundige ben ik opgeleid vanuit het gedachtegoed van Appreciative Inquiry (AI). Dit is een waarderende kijk op ontwikkeling van mens en organisatie. De focus bij BOOST ligt altijd op ‘wat wil je wél’ in plaats van ‘wat wil je niet’?

Als gecertificeerd counsellor verleen ik praktische hulp, omdat elke cliënt zelf doelen opstelt om naar toe te werken. Ik ben ervan overtuigd dat elke cliënt zelf verantwoordelijk en capabel is voor het oplossen van zijn of haar eigen problemen.

En als trainer kijk ik naar het gedrag en daag ik cliënten uit om nieuw gedrag uit te proberen (als dat onderdeel is van een oplossing natuurlijk).

Kom in contact met Shirley Ronnes

Willen jullie meer weten over mijn werkwijze, of willen jullie kennismaken met BOOST! Relatietherapie in Woerden? Dat kan. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, of neem contact op via e-mail op shirley@boostrelatietherapie.nl

Neem contact op met BOOST! Relatietherapie

via Over Shirley

5 + 6 =