Relatie training | ‘Houd me vast’ | Voor koppels met jonge kinderen

Een relatie verandert op het moment dat je samen ouders wordt. De dynamiek in huis verandert, veel aandacht gaat naar jullie kindje en je dagelijkse ritme verandert drastisch. Veel jonge ouders merken hierdoor ook een verandering in hun relatie. Er is immers weinig tijd voor elkaar en de slapeloze nachten helpen ook niet mee. Hoe zorg je nou dat je alles op de rit houdt en tegelijkertijd elkaar niet uit het oog verliest? Zodat je samen kunt genieten van het mooiste wat er is?

Versterk je relatie na het krijgen van een kindje

Tijdens de Relatie training ‘Houd me vast’, leer je om de verbinding tussen jullie te verbeteren en te versterken. Jullie gaan de focus weer leggen op jullie relatie en jullie komen nader tot elkaar. Hierdoor wordt communiceren makkelijker en wordt het weer mogelijk om diepgaande en betekenisvolle gesprekken te voeren.

Relatie training voor jonge ouders ‘Houd me vast’

De training is bedoeld voor ouders van jonge kinderen, die hun relatie belangrijk vinden en zich realiseren dat een gezonde relatie belangrijk is voor het hele gezin. Relatietherapie klinkt misschien te zwaar voor jullie, er zijn immers geen grote relatieproblemen. Toch kan het heel nuttig zijn om te zorgen dat je samen sterk blijft, zeker wanneer jullie leven drastisch verandert en je weinig tijd en energie hebt voor elkaar. Voorkom relatieproblemen op een later moment en werk samen aan de basis van jullie relatie!

Meld je nu aan voor de relatie training ‘Houd me vast’!

Stuur een mailtje aan Shirley: shirley@boostrelatietherapie.nl

Praktische informatie over de training

Duur van de training

De training duurt 9 avonden, van 19.00 tot 21.30 uur. Jullie leren over wat een relatie sterker maakt. Tijdens alle avonden leer je over liefde, hechting en relaties. Dit breng je meteen in de praktijk, want elke avond voer je met z’n tweetjes een Houd-me-vast-gesprek. De training is een groepstraining met meer stellen. Voel je vrij om wel of niet informatie te delen in de groep over je eigen relatie. In de tussenliggende week werken jullie door aan het versterken van je relatie, aan de hand van opdrachten die jullie meekrijgen. Voorafgaand aan de training bel ik (of mijn collega trainer Nynke Kiela-Siderius van Reboost It) jullie voor een telefonische intake.

Locatie

Nader te bepalen: Woerden of Driebruggen.
Dichtbij de A12 gelegen. Er is gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats.

Data in 2023

Er staan in 2023 (nog) geen groepen gepland.

Prijs

€ 840,- Per koppel voor 9 bijeenkomsten. Inclusief koffie/thee en werkboekje. Exclusief: het boek Houd me vast van Sue Johnson.

Trainers

Shirley Ronnes (EFT relatietherapeut en systeemtherapeut) met een co-therapeut. 

Meld je hier aan voor de relatie training