Relatie BOOST | Maak werk van je relatie

Hebben jullie een goed gevoel over je relatie en zijn jullie eigenlijk best tevreden met elkaar en met jullie dagelijkse leven? Fijn! Een goede basis vangt kleine dipjes, negatieve patronen en externe uitdagingen meestal goed op.

Koppels die op tijd besluiten om aan hun relatie te werken, merken dat ze meer verdieping krijgen en grip op hun patronen. Op deze manier zijn ze in staat om op momenten dat het moeilijk wordt, bij te sturen en meer begrip op te brengen voor elkaar en voor de situatie. Een relatie boost helpt je om weer contact te maken, ruzies eerder bij te leggen en negatieve patronen sneller te doorbreken.

Relatie boost op maat, welke begeleiding zoeken jullie?

Klinkt ‘Relatietherapie‘ veel te zwaar voor jullie? Maar zijn jullie wel op zoek naar relatiebegeleiding? Ik bied jullie de Relatie boost: een soort APK voor je relatie. BOOST! biedt verschillende interventies:

  • EFT Relatie counselling: een snellere manier van relatietherapie, niet te zwaar, wel verdiepend en tot de kern komend.
  • De training ‘Houd me vast’ voor ouders met jonge kinderen. Meer weten? Lees meer op de pagina ‘Houd me vast’.
  • Op maat: een cursus op maat, speciaal opgezet voor jullie. Ik draai de cursus in elkaar op basis van jullie behoeften en wensen. Bijvoorbeeld: wat is de basis en kracht van jullie liefde? Wat is jullie gezamenlijke toekomstperspectief? Wat hebben jullie van elkaar nodig?

Door mijn ruime ervaring in relatietherapie en counselling, ben ik in staat om een effectief en waardevol traject voor jullie te maken!

Kennismaken? Neem contact met me op!

Samen in therapie, of een relatie boost?

De stap om aan je relatie te gaan werken kan behoorlijk groot zijn. Ook is de aanleiding om werk te maken van je relatie voor iedereen verschillend. Wellicht word je moe van de dagelijkse irritaties, of mis je elkaar gewoon. Het dagelijks leven kan behoorlijk veeleisend zijn. De kunst is dan om niet van elkaar te vervreemden, maar juist dichterbij elkaar te komen.

Quality time in je relatie

Wanneer er geen sprake is van grote relatieproblemen, maar wanneer je wel graag wilt werken aan meer quality time, meer intimiteit, betere gesprekken of wanneer je wilt voorkomen dat je elkaar uit het oog verliest, is een relatie boost een hele goede optie. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten over mijn werkwijze.

Afspraak maken bij BOOST! Relatietherapie Woerden

Maak een afspraak bij BOOST! Relatietherapie & Counselling in Woerden. Bel naar Shirley Ronnes op 06 – 3344 1904 of stuur een mail naar shirley@boostrelatietherapie.nl

Neem contact op met BOOST! Relatietherapie