Hulp bij Relatieproblemen? Kies nu voor Relatietherapie.

Ondervinden jullie relatieproblemen? Hebben jullie vaak ruzie, communiceren jullie niet of nauwelijks, of leven jullie compleet langs elkaar heen? Relatietherapie kan jullie helpen om meer begrip voor elkaar te krijgen en je weer open te stellen om naar elkaar te luisteren en warmte en intimiteit met elkaar te delen.

Voor relatietherapie regio Woerden: bel naar 06- 33 44 19 04, of mail naar shirley@boostrelatietherapie.nl

Elkaar terugvinden in een relatie

Met EFT relatietherapie wordt het weer mogelijk om openheid in je relatie te creëren, de verbinding met elkaar terug te vinden, positiviteit bij elkaar te vinden en met elkaar te delen. Irritaties die eerder de overhand hadden, worden vervangen door begrip voor elkaar. Jullie worden weer een team en staan samen sterk. De hele wereld kan dingen van jullie verlangen en aan je trekken: wanneer je relatie in orde is, kun je dit samen aan.

Wat is EFT relatietherapie?

EFT staat voor Emotionally Focused Couples Therapy. Sue Johnson is de grondlegger van EFT en schreef o.a. het boek Houd me Vast. Een aanrader voor stellen. Bij EFT gaan we ervan uit dat relatieproblemen voortkomen uit hechtingsproblemen. Hechting kennen we allemaal van een kind naar zijn ouders. Maar als volwassenen hebben we allemaal nog steeds veel behoefte om ons te hechten. Iedereen zal zich hierin herkennen: “Ik wil dat ik belangrijk ben voor mijn partner, ik wil er voor hem of haar zijn. En ik wil dat mijn partner er voor mij is, dat ik op hem of haar kan bouwen, dat ik word gesteund en getroost als ik het moeilijk heb. En dat mijn partner mij dan nog steeds, ondanks een moeilijke periode, leuk vindt en van me houdt”. Hier draait het om bij EFT Relatietherapie, en hier gaan we concreet mee aan de slag.

Meer informatie over EFT relatietherapie vind je op www.eft.nl.

Voor wie is EFT relatietherapie?

EFT Relatietherapie is voor alle stellen die meer verbinding met elkaar willen creëren of relatieproblemen willen oplossen. Als één van de partners een psychische handleiding heeft, past EFT ook. EFT is niet geschikt bij huiselijk geweld of wanneer een relatie heel onveilig is.

Hoe lang duurt relatietherapie?

Bij BOOST! Relatietherapie Woerden duurt EFT relatietherapie voor milde relatieproblemen gemiddeld tussen de 8 en 12 sessies. Voor meer serieuze en/of complexere relatieproblemen moet je rekening houden met minimaal 12 sessies. Een sessie duurt 1,5 uur. Het eerste gesprek is een kennismaking en intake met jullie samen. Daarna hebben jullie beiden een individueel gesprek, zodat ik jullie beide beter kan leren kennen. Daarna zijn alle gesprekken gezamenlijk.

Intakegesprek

In de gesprekken focussen we op jullie emoties en interacties. Als je vertelt over een ruzie van afgelopen week, zal je merken dat je je weer boos maakt of frustratie voelt. Ik zal dit opmerken en observeren, om er daarna verder op door te gaan. Ik werk veel in het ‘hier-en-nu’. Hierdoor ervaren jullie zelf het meest en kunnen jullie leren welk effect bepaald gedrag heeft op je partner. Je leert meteen hoe je begripvol en steunend op de ander kunt reageren en wat daarvan dan het effect is.

Koppels koppelen de volgende ervaringen terug over de gesprekken:

• intensief
• verhelderend
• meer duidelijkheid en begrip

Relatietherapie regio Woerden, Montfoort, Linschoten, Harmelen, Zegveld, Oudewater, Driebruggen, Vleuten

Op zoek naar een relatietherapeut in Woerden of omgeving? Bel mij op 06- 33 44 19 04, of mail naar shirley@boostrelatietherapie.nl

Neem contact op met BOOST! Relatietherapie